Taitei cu legume chinezesti

de stefydeea in Pui, 11 Iun 2013 | 7247 vizualizari

 

O retete simpla personalizata

 

INGREDIENTE

  • o punga mix legume chinezesti congelata
  • o punga taitei stir fry
  • 1/2 piept de pui
  • sos de soia
  • sos dulce acrisor
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu legume chinezesti:

Se portioneaza pieptul de pui in fasiute potrivite si pe pune intr-un castronas cu sos de soia si sos dulce acrisor si se lasa acolo minim 15 min pana se intrepatrund aromele. Se pun circa 2 linguri de ulei de masline sa se incinga intr-o tigaie si se adauga pieptul de pui care se lasa sa se rumeneasca. Se scoate si se pune pe o farfurie.

Se sterge tigaia trebuie sa fie una putin mai adanca si se pun din nou 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa se incinga si se pune mixul de legume chinezesti congelate. Se lasa 8 minute, iar spre sfarsit se adauga sosul de soia dupa gust pana ce legumele incep sa capete usor o culoare maronie. Se pune pieptul rumenit si de mai amesteca de cateva ori.

Intre timp pregatim taieteii dupa cum scrie pe ambalaj: in 400 ml apa fierbinte se adauga taiteii si se lasa circa 5 min timp in care ii amestecam usor si punem o lingura de ulei de masline.

Se orneaza o farfurie cu o parte de taitei si o parte de legume cu piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti